VOUCHER REZERVARE 2018

8.01.2018 postat

VOUCHER Reducere  2018

In fiecare an punem in vanzare pentru clienti sau revanzatori, vouchere reducere cu rezervare pentru proiectele de print. Voucherele reducere se achizitioneaza pe baza de comanda trimisa prin e-mail. Acestea se emit insotite de factura fiscala si contract. 

 

Cum functioneaza:
- comenzile lansate pe baza de voucher reducere au pretul de lista afisat nemajorat. Cei care nu vor avea vouchere rezervare vor achizitiona aceleasi produse cu valori cu 5 - 25 % mai mari fata de pretul de lista (informare ce va fi precizata pe site deasupra tabelului de preturi).
- se poate achizitiona 1 singur voucher reducere / an ; deoarece au valabilitate anuala, in cazul in care valoarea voucherului se consuma in cursul anului, doar in mod exceptional, mai poate fi achizitionat unul cu aceeasi valoare.
- voucherele trebuiesc achizitionate cu minim 15 zile inainte de prima comanda care va beneficia de reducere.
- valoarea voucherului care ramane neconsumata in timpul unui an, se reporteaza pentru anul urmator.

Valoarea minima a unui voucher reducere este de 500 euro + tva.

AVANTAJE:

- sunt o investitie care permite realizarea proiectului dvs. de promovare din 2018 cu bani mai putini (intre 5 si 25 %), sau cu acelasi buget puteti executa mai multe proiecte.
- sunt o cheltuiala total deductibila, fiind servicii de print publicitate.
- va scapa de plata comisioanelor bancare si grija confirmarii platii pentru fiecare comanda din viitor, singura obligatie ramanand acordarea Bun-Tipar pentru macheta grafica.
- veti fi mai eficienti decat concurenta dvs. care executa acelasi tip de materiale cu costuri mult mai ridicate.
- au valabilitate pentru toate produsele din site-urile noastre : www.tipografie-flyere-pliante.rowww.pungi-cadouri.ro ; www.mape-personalizate.com.ro ; www.agende-calendare.firm.ro


BONUS Investitie  Clienti vechi / Revanzatori
- deoarece au existat cereri de investitie pentru emiterea de vouchere pentru mai multi ani, cei care doresc achizitia bugetului pentru urmatorii 2 - 4 ani, o pot face acum. Acestia vor primi suplimentar, gratuit, machetarea grafica sau modificari de macheta grafica. Achizitia va fi insotita de asemenea de factura fiscala si contract, fiind o cheltuiala deductibila.


pentru detalii ne puteti contacta prin e-mail sau telefonic.